Navegar Singles Laura Gcolomo
+34 626 533 587 navegarsingles@gmail.com Español Català
default-logo

Pont de Maig viatge singles a Navegar a la Costa Brava

Pont de Maig viatge singles a Navegar a la Costa Brava.

Una escapada per viatjar sol i conèixer gent nova. No cal experiència en navegació. Vam riure, navegar i compartir. Així de senzill. El mar, les veles, la Costa Brava i nosaltres. Gaudeix la vida en companyia, en un veler de singles.

Hi arribem divendres 30/IV al Port de Blanes. Presentació del skipper així com una petita xerrada de seguretat, revisió i descobriment del vaixell. Atisbarem el menjar, prèviament comprat per internet per la per l’organització. Prepararem el s soparet i junts entre plats començarem amb les presentacions. Alguna que altre copeta i els jocs de la patrona ;-) que no faltaran durant tot el viatge.

Dissabte, sense presses però sense pauses esmorzem i la nostra nau hissa veles. Cada dia de la nostra navegació, el patró dirigirà el nostre destí, segons el mar i el vent. De manera que la nostra navegació sigui còmoda i segura. Viatjar sol en un veler singles, respecte al mar, el vent, i les veles és comú a qualsevol tipus de viatge. Un cop tot endresat ens posem en marxa rumb al Nord.

Unes vacances del pont de maig que no oblidaràs.

La navegació del viatge singles, transcurrirá pel Parc Nacional de Cap de Creus, podent descobrir tota la bellesa de les seves costes i els seus pobles amagats com Cadaqués. Un poble espectacular, que manté l’encant més mariner, on les seves cases blanques i el blau característic del seus finestrals, ens enamoraran, com a molts pintors, (Dalí, Picasso, Magritte, Pitchot), escriptors (F. García Lorca, Eugeni d’Ors, Josep Pla), així com també el famós cineasta Luis Buñuel que han passat al llarg de les seves vides per impregnar un estil i ambient excepcional. Al Rosa Blau podrem fer un pica pica, veient el mar… Sempre tenyits de blau.

Llançà serà un port que ens atraurà per poder gaudir d’un bon àpat a la Casa del Mar i prendre unes copes i gaudir en el genuí antre de la Taverna del Pirata. En aquest port tenen una bona opinió i record de les nostres experiències: Navegar singles.

Si el temps ens ho permet ens endinsarem per terra al Far de Cap de Creus i allà degustarem un bon arròs que només Abdú sap fer. Roses altre possible port i un altre antre el Barbarosa, per parlar, riure, ballar…el que ens vingui de gust. Viatjar en veler per la Costa Brava, ens dóna opcions per compaginar mar i terra.

Gaudirem d’aquest pont de maig, fins dimarts amb la Costa Brava per navegar en veler, segons la meteorologia. Una escapada, un viatge singles per tornar carregats d’energia. Unes vacances en veler, per gaudir del mar i de la bona companyia.

Navegar en veler és una experiència especial singles, imparells, senars, solters, divorciats…

Sobre mi:
Soy interiorista, patrona de yate y organizadora de eventos de vela. Mi objetivo es ofrecer una opción lúdica para conocer gente nueva, en un entorno tan potente como el mar, a bordo de un velero. Es un placer comprobar, como la gente disfruta con esta experiencia. La energía del mar, velas, viento y la convivencia a bordo, son ingredientes de lujo, para hacer un reset y disfrutar de un viaje inolvidable.
  1. marcial Reply

    Jo, el puente mayo, quien lo pillara con dias para irse a donde fuera y salir de la ciudad. Enga todos lo que tengan oportunidad de darse una escapada, pasarlooo bieennnnn :)

Dejar un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.