Navegar Singles Laura Gcolomo
+34 626 533 587 navegarsingles@gmail.com Español Català
default-logo

Navega per la Costa Brava

Navega per la costa Brava

Nos nos conocíamos y ahora somos como un familia. Gracias tripu !
Un altre experencia inmortalitzada …
Muntan el vídeo, i mirant-ho m’han vingut tots el records…
Quins dies tripuuuu, que nivellàs de gent …
i és que vosaltres sou el ingredients, el mar i les veles posen la resta ….
i jo faig el que puc encantada ;)

Arribem dimecres 16 al Port de Blanes. La nostra flota preparada, perquè la omplim de menjars, begudes, elixirs. Presentació del skipper així com una petita xerrada de seguretat, revisió i descobriment del vaixell. Ens anirem acomodant i amb el frec, poc a poc s’anirà creant l’afecte. Preparem la nostra soparet i junts entre plats començarem amb les presentacions, les postres, alguna copeta i el jocs de la patrona que no faltaran durant tot el viatge.

Dijous, sense presses però sense pauses esmorzem i la nostra nau hissa Espelmes. Cada dia de la nostra navegació, el patró dirigirà el nostre destí, segons el mar i el vent. De manera que la nostra navegació sigui còmoda i segura. I Així se’ns obre un viatge de conte. Ens posem en marxa rumb al Nord … La Navegació transcorrerà pel Parc Nacional del Cap de Creus, podent descobrir tota la bellesa de les seves costes i els seus pobles amagats com Cadaqués. Un poble espectacular, que manté l’encant més mariner, on les seves cases blanques i el blau característic de les seves finestrals, en s’enamoressin, com a molts pintors, (Dalí, Picasso, Magritte, Pitchot), escriptors (F. García Lorca, Eugeni d’Ors, Josep Pla), així com també el famós cineasta Luis Buñuel que han passat al llarg de les seves vides per impregnar d’un estil i ambient excepcional. Al Rosa Blau podrem fer un pica pica, veient el mar… Sempre tenyits de blau.

Llança serà un port que ens atraurà per poder gaudir d’un bon àpat a la Casa del Mar i prendre unes copes i desmelenarnos en el genuí antre de la Taverna del Pirata. Si el temps ens ho permet ens endinsarem per terra al Far de Cap de Creus i allà degustarem el saborós arròs que només Abdú sap fer. Roses altre possible port i un altre antre el Barbarosa, per parlar, riure, ballar…el que ens vingui de gust. Fins dilluns tindrem tota la Costa Brava per navegar tant com Neptú i Èol ens permetin. Tot la ruta dia, el dia, l’anirem ordint.

Dilluns després de dinar, aisssss… la comiats, El els mails, telèfons… carregats d’energia i bon rotllo per reprendre una altra vegada cadascú el seu camí…

Sobre mi:
Soy interiorista, patrona de yate y organizadora de eventos de vela. Mi objetivo es ofrecer una opción lúdica para conocer gente nueva, en un entorno tan potente como el mar, a bordo de un velero. Es un placer comprobar, como la gente disfruta con esta experiencia. La energía del mar, velas, viento y la convivencia a bordo, son ingredientes de lujo, para hacer un reset y disfrutar de un viaje inolvidable.

Dejar un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.